Boek rechtstreeks bij de eigenaar!

Home > Vakantiehuis Luxemburg

Vakantiehuis Luxemburg

Vakantiehuis Luxemburg

Vakantiehuis in de regio Luxemburg huren?

Hier vindt u het grootste aanbod. Bovendien kunt u direct bij de eigenaar boeken, zonder provisiekosten.

Zoek uw vakantiehuis

Charmante oude dorpjes, kastelen, een rijke geschiedenis, een afwisselend landschap en veel sportieve mogelijkheden. Ontdek de Ardennen!

Onze vakantiehuizen in Luxemburg zijn vaak gelegen in de bossen of in kleine Ardense dorpjes. Zo geniet u helemaal van het landschap en de lokale sfeer. In de grootste provincie van België, grenzend aan het Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk, laat de natuur zich van zijn best kant zien. In een typisch landschap dat zich laat omschrijven als woest en ongerept, met dichtbegroeide bossen, rotsen, mysterieuze spelonken en valleien en uitgestrekte plateaus. Een landschap dat uitnodigt om verkent te worden!

Ga op pad en ontdek mooie authentieke dorpjes en interessante plaatsen als Bouillon (burcht), La Roche (kasteel), Bastogne (Ardens offensief), Saint-Hubert (o.a. de basiliek) of Arlon (Romeinse overblijfselen). Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven: de Grotten van Hotton, Houtopia Kinderwereld, Parc Chlorophylle, het Labyrint in Durbuy, een tochtje met de stoomtreintische treintje, of het Euro Space Center, waar ze in de huid van een astronaut kunnen kruipen. Wilt u met meerdere gezinnen? Dan is een groepsvakantiehuis een aanrader!

Laat u verleiden tot een ontspannende of sportieve vakantie in de natuur: wandelen, vissen, kajakken, mountainbiken, klimmen, abseilen, speleologie, paardrijden, golfen, langlaufen of misschien wel skiën... Alles is mogelijk! En dat in een prachtige natuur.

Wat u niet mag missen
*Euro Space Center
*Kanovaren op de SEMOIS of OURTHE
*Abdij van Orval
*De plaatsen Bastogne, La Roche en Saint-Hubert
*De dorpen Nobressart en Torgny
*Arlon, met de romeinse overblijfselen
*Het boekenstadje Redu
*De stadjes Florenville, Durbuy en La Roche
*Bouillon met de burcht
*Uitzichtspunt Tombeau du Géant
*Indrukwekkende wandel- of mountainbike tochten door de mooi natuur

Nuttige links: