Boek rechtstreeks bij de eigenaar!

Home > Over ons

Over ons

Ardennenplaats is de marktplaats voor de huur en verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen.

Ardennenplaats is een onafhankelijk platform en gratis voor zowel consumenten als accommodatiehouders.

Via Ardennenplaats boeken consumenten rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantiehuis zonder tussenkomst van een dure bemiddelaar.

De oprichter:
Ardennenplaats ben ik in 2012 gestart vanuit mijn passie voor de Ardennen en de behoefte om direct bij de eigenaar van een vakantiehuis te boeken. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een professionele website.

Op Ardennenplaats kan een eigenaar zijn / haar vakantiehuis gratis te huur aanbieden. Het aanmelden doet een eigenaar in een paar minuten.

Wanneer consumenten vragen hebben over een vakantiehuis kunnen zij direct contact opnemen met de eigenaar van het vakantiehuis via e-mail (via het contactformulier) of telefoon. Ook bij een boeking neemt de consument rechtstreeks contact op met de eigenaar van de accommodatie.

Op dit moment bieden wij een groot aanbod van accommodaties (bungalow, appartement, bed en breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuis, hotel, caravan, chalet) aan in de Ardennen (in de regio's Luik, Luxemburg, Namen en Henegouwen).

Ardennenplaats adverteert veel en wordt in de zoekmachines goed gevonden. Bij veel zoekopdrachten staan we in de top 5 bij Google.

Daarnaast hebben we sinds kort ook een Facebook pagina. Heeft u een lastminute, mooie Ardennen foto's, tips of een leuk artikel? Mail ons! Een selectie zullen wij online zetten.