Boek rechtstreeks bij de eigenaar!

Home > Ervaringen

Ervaringen

Ardennenplaats is de marktplaats voor de huur en verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen. Via Ardennenplaats boeken consumenten rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantiehuis zonder tussenkomst van een dure bemiddelaar.

Ervaringen van consumenten

Elske de Ridder:
*Elk jaar gaan we met de hele familie een weekend weg. Dit jaar heb ik onze accommodatie gevonden via Ardennenplaats. De website vind ik erg overzichtelijk en heeft een groot aanbod.

Jan Vloerdink:
*Vorige maand heb ik een accommodatie via Ardennenplaats geboekt in de buurt van Durbuy. Fijn dat je rechtstreeks bij de eigenaar boekt en dus geen provisiekosten betaalt!

Sjoerd Hamer:
*Ik ga al jaren op vakantie naar Bastogne; elk jaar naar hetzelfde hotel. Gisteren heb ik, via Ardennenplaats, een hele mooie bungalow geboekt midden in het bos. Ik ben heel benieuwd.


Ervaringen van accommodatiehouders

Diederik van Dongen:
*Onze bungalow staat een maand op Ardennenplaats en we hebben al 2 boekingen binnen!

Josephine van Erk:
*Ik heb afgelopen weekend ons huis aangemeld bij Ardennenplaats. Het plaatsen van de vermelding heeft in totaal slechts 10 minuten geduurd. Ik ben heel benieuwd naar alle reacties.

Annemarie Sinneger:
*Sinds 2012 verhuren wij ons huisje in de buurt van Spa via Ardennenplaats. Ik heb voor komend seizoen al 3 boekingen binnen via Ardennenplaats.